Τα Γνήσια Ανταλλακτικά είναι πάντα η σωστή επιλογή. Τα γνήσια ανταλλακτικά μας ταιριάζουν ιδανικά με το όχημά σας. Σας παρέχουν το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ασφάλειας, αξιοπιστίας και απόδοσης. Τα Γνήσια Ανταλλακτικά αντιστοιχούν πλήρως στο πρότυπο σειράς παραγωγής νέων οχημάτων και κατασκευάζονται εξαρχής έτσι ώστε να καθιστούν τις επισκευές εύκολες και οικονομικές.

Πακέτα γνησίων ανταλλακτικών economy 

Οικονομικά ανταλλακτικά και οικονομική τοποθέτηση.

Τα δικά σας οφέλη 

  • Ασφαλή.
    Χάρη στα υψηλής ποιότητας Ανταλλακτικά Economy και την τοποθέτηση στον Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη Volkswagen της περιοχής σας.
  • Διαφάνεια.
    Συνολικό πακέτο σε σταθερή τιμή.
  • Χαμηλό κόστος.
    Πλεονέκτημα τιμής έως 30% σε σύγκριση με τα Γνήσια Ανταλλακτικά Volkswagen®.

Πληροφορίες προϊόντος

Ποια είναι η τέλεια αντιστοιχία για τα φθηνά ανταλλακτικά; Φυσικά, η οικονομική τοποθέτηση. Για αυτό τον λόγο μπορείτε να αποκτήσετε Ανταλλακτικά Economy από τον Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη σας Volkswagen συμπεριλαμβανομένου του κόστους εργασίας σε ιδιαίτερα ελκυστική συνολική τιμή – ως Πακέτο Economy. Το πλεονέκτημα στην τιμή για εσάς: μέχρι 30% σε σύγκριση με την τοποθέτηση Γνήσιων Ανταλλακτικών Volkswagen®.

Για όλους τους αυτοκινητιστές που έχουν επιλέξει ένα αυτοκίνητο της Fiat Group Automobiles, η Mopar®προσφέρει την Classic Line, την γραμμή των ανταλλακτικών για αυτοκίνητα τα οποία είναι παλαιότερα από 5 έτη. Η Classic Line είναι η γκάμα των ανταλλακτικών που διανέμεται από την Mopar® η οποία εγγυάται απόδοση και ασφάλεια, σε πραγματικά συμφέρουσες τιμές.